← Geri

Facebook verilerinin silinmesi

Son güncelleme: 29 Eylül 2026

Facebook bizimle neyi paylaşır

Hourcrumb'a Facebook ile giriş yaparsan Facebook adını, e-posta adresini ve yalnızca Hourcrumb'ın kullanabileceği bir hesap kimliğini bizimle paylaşır. Tekrar giriş yaptığında seni tanıyabilmek için kimliği ve e-posta adresini saklarız; adın ve e-posta adresin Hourcrumb hesabında kullanılır. Gönderilerini, fotoğraflarını ya da arkadaşlarını almayız ve Facebook'ta asla paylaşım yapmayız.

Nasıl sildirebilirsin

  • Facebook'ta: Ayarlar ve gizlilik, ardından Ayarlar, ardından Uygulamalar ve internet siteleri bölümünü aç. Hourcrumb'ı kaldır ve verilerinin silinmesini iste. Bunun üzerine giriş için sakladığımız Facebook kimliğini ve e-posta adresini sileriz. Hourcrumb hesabın Facebook ile açıldıysa ve başka bir giriş yolu yoksa (şifre ya da Apple, Google veya GitHub), hesabın tamamını da adı, e-posta adresi ve sunucumuzla eşitlenen her şeyle birlikte sileriz. Facebook da sana bu sayfada kontrol edebileceğin bir onay kodu gösterir.
  • Hourcrumb hesabının tamamı: uygulamada Ayarlar, ardından Hesap ve bulut eşitleme, ardından Hesabı sil'e dokun. Bu, hesabını ve sunucumuzla eşitlenen her şeyi siler. Hourcrumb hesabını sil sayfası bunu uygulama olmadan nasıl yapacağını ve neleri sakladığımızı da anlatıyor.
  • Ya da privacy@hourcrumb.com adresine yaz, senin için biz yapalım.

Neler kalır

Hourcrumb hesabının başka bir giriş yolu varsa, Hourcrumb'ı Facebook'tan kaldırmak yalnızca Facebook bağlantısını kaldırır: hesap; adı, e-posta adresi ve kaydettiğin sürelerle birlikte, yukarıda anlatıldığı gibi Hesabı sil ile silene kadar kalır. Cihazlarındaki veriler, sen kaldırana kadar orada kalır.