← Terug

Verwijdering van Facebook-gegevens

Laatst bijgewerkt: 29 september 2026

Dit is een vertaling van de Engelse pagina (https://hourcrumb.com/en/data-deletion/). Bij verschillen geldt de Engelse versie.

Wat Facebook met ons deelt

Als je met Facebook inlogt bij Hourcrumb, deelt Facebook je naam, je e-mailadres en een account-ID die alleen Hourcrumb kan gebruiken. We bewaren de ID en het e-mailadres zodat we je herkennen als je opnieuw inlogt, en je naam en e-mailadres worden gebruikt voor je Hourcrumb-account. We ontvangen je berichten, foto's of vrienden niet, en we plaatsen nooit iets op Facebook.

Zo laat je het verwijderen

  • Op Facebook: open Instellingen en privacy, dan Instellingen, dan Apps en websites. Verwijder Hourcrumb en vraag om je gegevens te laten verwijderen. We verwijderen dan de Facebook-ID en het e-mailadres die we bewaren om je te laten inloggen. Als je Hourcrumb-account met Facebook is aangemaakt en geen andere manier heeft om in te loggen (een wachtwoord, of Apple, Google of GitHub), verwijderen we ook het hele account, met de naam, het e-mailadres en alles wat met onze server is gesynchroniseerd. Facebook toont je een bevestigingscode die je op deze pagina kunt controleren.
  • Je hele Hourcrumb-account: open in de app Instellingen, dan Account & cloudsynchronisatie, dan Account verwijderen. Hiermee worden je account en alles wat met onze server is gesynchroniseerd verwijderd. Op Je Hourcrumb-account verwijderen staat ook hoe dat zonder de app kan en wat we bewaren.
  • Of mail naar privacy@hourcrumb.com, dan doen wij het voor je.

Wat blijft

Als je Hourcrumb-account nog een andere manier heeft om in te loggen, ontkoppelt het verwijderen van Hourcrumb op Facebook alleen Facebook: het account, met de naam, het e-mailadres en de tijd die je hebt geregistreerd, blijft bestaan tot je het verwijdert met Account verwijderen zoals hierboven beschreven. Gegevens op je apparaten blijven daar tot je ze verwijdert.