← Tillbaka

Radering av Facebook-data

Senast uppdaterad: 29 september 2026

Det här är en översättning av den engelska sidan (https://hourcrumb.com/en/data-deletion/). Om versionerna skiljer sig åt gäller den engelska.

Vad Facebook delar med oss

Om du loggar in i Hourcrumb med Facebook delar Facebook ditt namn, din e-postadress och ett konto-id som bara Hourcrumb kan använda. Vi sparar id:t och e-postadressen så att vi känner igen dig när du loggar in igen, och ditt namn och din e-postadress används för ditt Hourcrumb-konto. Vi får inte dina inlägg, foton eller vänner, och vi publicerar aldrig något på Facebook.

Så får du det raderat

  • På Facebook: öppna Inställningar och integritet, sedan Inställningar och sedan Appar och webbplatser. Ta bort Hourcrumb och begär att din data raderas. Då raderar vi det Facebook-id och den e-postadress som vi sparar för inloggning. Om ditt Hourcrumb-konto skapades med Facebook och inte har något annat sätt att logga in (ett lösenord, eller Apple, Google eller GitHub) raderar vi även hela kontot, med dess namn, e-postadress och allt som synkats till vår server. Facebook visar en bekräftelsekod som du kan kontrollera på den här sidan.
  • Hela ditt Hourcrumb-konto: öppna Inställningar i appen, sedan Konto och molnsynk och sedan Radera konto. Det raderar ditt konto och allt som synkats till vår server. På Radera ditt Hourcrumb-konto står det också hur du gör det utan appen och vad vi sparar.
  • Eller mejla privacy@hourcrumb.com så gör vi det åt dig.

Vad som finns kvar

Om ditt Hourcrumb-konto har ett annat sätt att logga in kopplar du bara bort Facebook när du tar bort Hourcrumb på Facebook: kontot, med dess namn, e-postadress och den tid du har loggat, finns kvar tills du raderar det med Radera konto enligt ovan. Data på dina enheter finns kvar där tills du tar bort den.